Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Témakör: Real life
aktuális téma
Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
tettry2
#366
2006. február 16. 08:24
van egy quados haver,aki már két éve szopatja őket,és nem tudják elkapni.naggyon faszán nyomja.ott szokott pörögni az orruk előtt,de mire kikászálódnak a kocsiból,lelép.nagyon jókat szoktunk derülni az üldözéseken.
tettry2
#365
2006. február 16. 08:16
én az egyik bunkótól megkérdeztem,miért bazstatnak,és mondta,hoyg a zene miatt keresnek mindig vmit.azt mondta előbb-utóbb úgyis megunom a csekkeket,és nem üvöltetem.hatalmasat tévedett...
tettry2
#364
2006. február 16. 08:14
gyere csak!Celldömölk,ez a putri hely.tegnap tettem új kipuffot a ladára,+bennt van már a zene is.
GReddy
#363
2006. február 16. 08:11
Melyik város??? Mennék szopatni őket, mert NEM TUDJA bizonyítani, plusz NEM hiteles műszer a füle, hogy megállapítsa, hogy túllépem e a megengedett zajhatárt. VESZEK EGY EÜDOBOZT, ÉS INDULHATUNK.
tettry2
#362
2006. február 16. 08:09
azt még hozzáteszem,hogy ha a rendőr nem bunkózik,én mindig megadom a tiszteletet,de ha köcsög,akkor nem fogom vissza a pofámat.sokszor ebből volt gond,ha lenyeltem volna a bu nkózást,lehet nem lett volna bünti.de nem számít,mert nem adok fel soha egyet sem.
hyguy
#361
2006. február 16. 08:08
Karácsony előtt pár nappal: csapunk egy pár kört haverral, h nem fagyoskodjuk. Rendőr kint áll, és ki int. Előtte 70-80 m-rel kapcsoltam be az övet, mikor láttam hogy ott vannak. Elkéri a papírokat, kötekszik, be voltunk-e kapcsolva. Végig hajtom neki, h igen. Nézi a kocsit nem tud mibe belekötni. Csak baszogat az öv miatt. Persze végig állítottam, hogy be voltam kapcsolva. Erre újra elkéri papírokat, felírja az adatokat (AMI UGYEBÁR EGY IGAZOLTATÁSNÁL NEM RITKA, HOGY TUDJA BIZONYÍTANI, HOGY DOLGOZOTT IS VMIT AZ UTCÁN), majd "további jó utat kívánva elengedettt.

Január: jön a levél rendőrségről, hogy akkor fel lettem jelentve, mert az öv nem votl bekapcsolva. 10e Ft + 1pont.

Na nem is a bírság zavar, hanem hogy NEM KÖZÖLT VELEM SEMMIT AZ ÁRVA, AZT SE HOGY HELYSZÍNI BÍRSÁG, AZT SE HOGY FELJELENT. SEMMIT, HOGY A QVA ÉDES A..ÁT!!!!!!!!!!!

AMI LEGJOBBAN IDEGESÍT, AZ AZ, HOGYHA NEM VAGY SZIMPI EGY RENDŐRNEK, MEGNÉZI AZ ADATAID A NYILVÁNTARTÁSUKBAN, ÉS SIMÁN FELJELENTHET, ANÉLKÜL HOGY TUDNÁL RÓLA.
AZ MONDTÁK ÉLJEK KIFOGÁSSAL A RENDŐRI INTÉZKEDÉS ELLEN. UTÁN MEHETTEM VOLNA SZABÁLYSÉRTÉSI BÍRÓSÁGRA, FIZESSEK ILLETÉKET, BENZINT, STB-T. ÚGY BENNE LETT VOLNA VAGY 40-BEN.

SZAL SIMÁN VISSZAÉLHETNEK!!!!!!

Utólag azt gondolom, lehet csak zsebpénzt akrtak, de nem ajánlottam fel nekik. Sőt! ezekután minden igazoltatásnál meg fogom kérdezni, hogy hívják, és mi az azonosító száma, h ha kell, tudja panasszal élni a személye ellen.

KIVÉTELEK TÉNYLEG VANNAK, DE NAGYON RITKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
GReddy
#360
2006. február 16. 08:08
Olvasgatom itt a sztorikat, és talán nekem is lenne egy tanulságos történetem.
Első autómat 1989 augusztus 21.-én vettem. Hála istennek azóta nem kellett buszra ülni. (Valami nagy kék, vagy mi)
A jogosítványomat 2005(!!!) júliusában sikerült megszerezni. (Valahogy egy újabb járgány mindig fontosabb volt) Ez alatt a tizenhat év alatt kétszer állítottak meg.
Első sztori: Nagyfatertól örökölt lepusztult egykettes lada, 1992. (Ekkor még szinte jó voltam, volt biztim, volt személyim, a nevemen volt a járgány, volt műszakija stb.) Megyek melózni, két suhancgyerek megállít. (Mondom kéééész...) Nézegetik, nézegetik, JOGOSÍTVÁNY? Mondom senki sem tökéletes... Erre ő: Kétezer? Erre én: Megegyeztünk!
Másik szarabb volt. Forgalomból végleg kivont 1500as Polski. Lopott traktorrendszám. Személyim elhagytam, forgalmi helyett egy kis fecni, hogy a jármű a forgalomból végleg ki lett vonva. Mentem dolgozni (másik városba!) jön utánam a köccsög villog mint állat. Megállok, kiugrik, egyből mondja, hogy ez nekem nagyon sokba fog kerülni! (Még nem is látta a papíromat) Amikor kiderült a csalafintaság, bevágtak a hátsóra, be a yardra. 5-6 óra ücsörgés után elengedtek. X hét múlva papír, hogy tárgyalás nélkül 50.000 forintra büntetnek! (1995!!!) Mondom, az nem lesz jó, tárgyaljunk. Idézés: TÁrgyalgatunk, tárgyalgatunk, kiegyeztünk 8000 forintban. Nagyon rendes volt a csaj, mert elmondta, hogy miért állítottak meg. Azért MERT BÚJKÁLTAM. És tényleg. Megfogadtam a tanácsait, és csak a legnagyobb forgalomban, a szabályokat nagyon nagyon betartva közlekedtem még tíz évig!!! Viszont amióta megvan már ötször igazoltattak. És alig változtak a szokásaim. Igaz, már nem halkítom le a zenét, igaz, már le..rom a táblákat (én is, mint mindenki más) blablabla. Szóval a zsernyákok NAGYON mennek a viselkedésre. Az utolsó jó fej volt, egy elég normális gyerek, kérdezget, izzókészlet, háromszög, blablabla EÜ DOBOZ??? Mondom az nincs... Miért? Azért, mert a jó isten mentsen meg attól bárkit, hogy nekem kelljen elsősegélyt adni neki! Ezzel a túlélési esélye kb nullára csökken, mivel utoljára 1986ban voltam eü tanfolyáson! (Kismotor óta hordtam az érvényes eü tanfolyást. Nagymotorra is, most kocsira is.) Hirtelen ennyi.
Ja meg egy fotó 1993ból, Honda Shadow VT1100C vel 208 km/h + piroslámpa... (Motorral megyek mint az eszement) Ez utóbbi ingyé volt, de nagyon mocorogni kellett ismeretségileg. És persze sohatöbbé, kisdobos-becsszóra!
tettry2
#359
2006. február 16. 08:06
Hali!Nálunk a renőrök a hangos zenére vannak ráállva nagyon.Én a trabanttal akárhányszor igazoltattak,csekkel távoztam.és mivel konkrétan a zenélésbe nem tudtak belekötni,mindig találtak vmit.eccer például letolatott vmi balf*sz,és kitörött a hátsó lámpámból egy darab.elindultam haza,de két sarokkal később már kék villogóval jöttek utának a disznók.megálltam,és már úgy jött oda hozzám a köcsög,hogy 10ezer.se köszönés,se semmi,mégcsak bu nkózni se tudtam vele,mert az első szava a 10ezer volt.persze akkor is az bökte a csőrüket,hogy szólt a zene.de a csekkre az volt az indok,hogy kétes jelzést ad a féklámpa,mert pirosan,és fehéren is világít.hiába volt ott a haver velem,és mondta ő is,hogy mi történt,hajthatatlan volt.előtte már egyszer megígérte ez a gyökér,mikor nem az én kocsimmal voltunk,hogy elkap,mert,"szíítzörgetem a várost!".na,erre most mit mondjak?
Boca
#358
2006. február 16. 07:53
ja a végén abban maradtunk, hogy felemelem az auto elejét és lekaparom a sötétitöfóliát! azota is folyamatosan kaparászom, elhihetitek!
Boca
#357
2006. február 16. 07:52
sajna nem csak a viselkedés számit!
engem összel megállitott egy zsaru, reggel mentem befelé a városba, hogy csináljuk haverom(krilin) lökösét, ergo jo koszos rongyos ruhában voltam!
megállit a csaj, szépen adok mindent oda, fülem farkam behuzva, teccik neki az auto, dicsérgeti, erre kiszáll egy kis fiatal srác és elkezd köcsögölni! ültetésre van engedély? nincs mondom, mert semmi plusz alkatrészt nem használtunk, csak a laprugók sorrendjét variáltuk meg! erre hogy megváltozik a menetdinamika... jó mondom majd akkor hétvégén visszaemelem...
hátramegy. ablakra van engedély? mondom nincs mert elvileg a hátsó oldalablakot akármennyire sötétithetem...
itt szállt el az agyam! tovább mondta a magáét az ablakrol, erre megkérdeztem, hogy akkor a cégesautokkal mi van, amiknek pl fehér(nem átlátszó) foliát raknak az ablakára... erre nem szolt semmit és békénhagyott! de a spoilerezésért nem szolt, sem a szemöldökért, pedig azok inkább a szabálytalanok, hiszen tipusidegen alkatrészek+ a kresz szerint a lámpát eltakarni tilos!
Roobe
#356
2006. február 16. 07:41
az derék... nekem csak annyi, h eccer a rendőrnek nem adtam meg a jobbkezet, ez egy 10-esbe + 3 pontba fájt...
TestPilot
#355
2006. február 16. 07:36
Ismerősöm 680e csak parkolásból kamattal, 450e-t kell készpénzbe kifizetnije és megússza
Kere
#351
2006. február 16. 03:14
én kb 7 gyorshajtáson vok túl, 1 forgami elvételen, 1 zöldkártya lejárt, biztonsági öv, veszélyeztetés, záróvonal, piros lámpa... hírtelen enniy
összeg : kb 300-400e ft!
dabi
#350
2006. február 16. 03:04
Csao

Olvasom a hozzaszolasokat, jokat nevetek rajtuk.Viszont reagalnek par dologra.AZ elejen van ez a stifi nevu forma, aki az ugyeletes laza gyerek, hogy mostmar milyen jol meg tudna oldani a 2 evvel ezelotti igazoltatast (persze ott abban a pillanatban "köpni nyelni nem tudott"), es hogy Ő milyen lazan megmondja mostmar a rendoroknek....
De azt nem szabad elfelejteni hogy mindig a bator embereket bantjak.Akkor van ez a scooby srac aki szerint "nekik csak ez a munka jutott.". Tudom hogy fasza gyerek vagy, es persze laza is, de majd egyszer megtanulod hogy a munka nem szegyen.
En szemely szerint mindig normalis hangnemben beszelek a rendorokkel.
EZ a nem mutatom meg a csomagtartomat dolog meg eleg nevetseges dolog.Miert nem?Rejtegettek valamit? Amugy gondolom abban egyeterthetunk hogy sokszor az igazoltatott viselkedesebol adodoan geciznek a rendorok.
Xsara WRC
#349
2006. február 16. 01:07
milyen mások ellen??
csakk hogy tutin lásak!!
2105
#348
2006. február 16. 00:54
Nekem is van egy sztorim tavaly télről.
Haverom Ladájával mentem, megmutatta hogy hogy kell körbeforgatni, aztán az út közepén a városban nekiálltunk forogni éjjel 11-kor.
Na bazz az egyik parkoló kocsi tetejére amerikai stílusban felnyomják a villogót, idejönnek, kipattannak, azt' megkérdezi a csávó, hogy mi a lófaszt csinálunk.
"há biztosúr, én nyáron tanultam vezetni, nézze meg a jogsim dátumát, egyszerűen nem tudok elindulni. legyen szíves, magyarázza már meg nekem, mert nem tudok rájönni, hogy mit csinálok rosszul"
A csel látszólag bejött, az ürge elmondta hogy "ne taposd annyira a gázt, te marha" , én megköszöntem szépen, majd távoztunk a helyszínről mindketten.
Szóval ilyen is van. Amúgy evidens volt a szitu, már 3 perce ott voltunk..
will19
#347
2006. február 16. 00:26
engem 15re büntettek meg mert: behajtani tilos, kötelezö haladási irány figyelmen kivül hagyása,zárovonal átlépése,öv hiány és telefonálásért. egy fiatal rendör srác volt azt mondta a 6 büntetö pontot most elengedi.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 526 találat 27 oldalon