Airport Racing gyorsulás & Carstyling.hu találkozó

Egész napos gyorsulási és szlalom versenyre, valamint Carstyling.hu tuning autós találkozóra kerül sor Kaposújlak repterén, 2006. augusztus 12-13-án, az Airport Racing szervezésében. A kétnapos rendezvény rengeteg programmal és látnivalóval várja a gyorsulás és a tuning szerelmeseit. Aki volt már Honda találkozón, bizonyára nem nyúl a térképhez Kaposújlak neve hallatán. A Kaposvárral szomszédos község reptere mintha kifejezetten autós célokra lenne kitalálva: remek, parkolható gyepszőnyeg, sok betonos placc, na és persze 400 méteres gyorsulásra alkalmas kifutó. Mindez megrakva autókkal és kiállítókkal, és persze jó programokkal körítve, rosszul már nem sülhet el. Gyorsulási verseny A szombati nap fő irányvonalát az amatőr 1/4 mérföldes autós-motoros gyorsulás jelenti, melynek 8 kategóriájába bárki benevezhet, aki érvényes jogosítvánnyal, valamint forgalmi engedéllyel rendelkezik. A futamok résztvevői mért futamidővel és végsebességgel távozhatnak, a legjobbak pedig a döntőben mérhetik össze tudásukat. A kategóriákba sorolás motor ccm3 alapján történik, ezen kívül a turbó, nitró, g-töltő, és 4 kerék hajtással rendelkező járművek automatikusan egy kategóriával feljebb kerülnek. Speciális kategóriába számít, akinek kettőnél több kiegészítő van az autóján. A kategóriák a következők: - 1200 cm3 alatt - 1200-1400 cm3 - 1400-1600 cm3 - 1600-1800 cm3 - 1800-2000 cm3 - 2000-2500 cm3 - 2500 cm3 felett - Speciális kategória Tuning és Carstyling találkozó A rendezvény fő irányvonalát a tuning találkozó adja, melyre a szervezők szeretettel várnak minden módosított autó tulajdonost a helyszínen. A Carstyling.hu klubtagok kártyájuk felmutatásával külön parkolási lehetőséget kapnak a helyszínen. A legszebbek és leghangosabbak díjazásra is számíthatnak, hiszen míg a szombati nap főként a gyorsulásról szól, addig vasárnap autó szépségversenyre, valamint hangnyomás versenyre kerül sor. A rendezvényre már most is tudsz regisztrálni, az alábbi űrlap kitöltésével:

Teljes nevem:

Autóm márkája/típusa:

E-mail címem:

Telefonszámom:

Autóm képe:

Ekkor érkezem:

aug. 12. aug. 13.


A beérkezett regisztrációk közül, a szervezők által kiválasztott legszebb 5 autónak és tulajdonosának szombaton ingyenes bejutást biztosított a rendezvényre! Csak teljesen kitöltött adatlapokat tudunk elfogadni. A jelentkezéseket 2006. augusztus 5-ig adhatjátok le!

További programok Szlalom verseny (vasárnap): Épített pályán a szlalom versenyre benevezhetsz első és hátsó hajtású autóddal, ccm-től és típustól függetlenül. A győztesnek járó kupát a legjobb köridő tulajdonosa kapja. Gumifüstölés (vasárnap): Hogy ne kopjon a sajátotok, a rendezők kerekeket biztosítanak hozzá Nektek, amit csak szövetig égetve vesznek vissza. Sétarepülés (szombaton és vasárnap): Ezt a szolgáltatást kedvezményesen 3500 Ft/fő-ért veheti igénybe minden látogatónk a rendezvény ideje alatt, mindemellett lehetőség van még vitorlázórepülésre és helikopteres városnézésre is A szórakozást szolgálják még: - Zeus kipufogó bemutató - nonstop sörsátor mindkét nap - óriás légvár és játszótér a gyerekeknek, - különböző étkezési lehetőségek, - iszapbirkózás, - vizespóló verseny, - hastánc bemutató, - ejtőernyős tandemugrás Szombat este pedig a programok végeztével Airport Party fedőnév alatt, a résztvevők számára diszkóval és ivászattal egybekötött bulira kerül sor a reptéren, a ritmusokat pedig a Club Mirage szolgáltatja egészen hajnali 3-ig. A helyszínen kemping működik, zuhanyzóval, WC-vel és étteremmel, melyet a két napra érkezők díjmentesen igénybe vehetnek. A sátorozási lehetőség adott lesz a helyszínen, aki viszont inkább ágyban aludna, könnyen talál szállást a helyszíntől 5 km-re fekvő Kaposváron. A területen hagyott autókról – a nyugodt bulizást elősegítendő - éjszakai őrzés gondoskodik. További infók a rendezvényről Telefon: 0630 392 7078 E-mail: [email protected] Web: www.airportracing.atw.hu Egynapos belépőjegy: 1500 HUF, kétnapos: 2000 HUF / fő Esőnap: 2006. augusztus 19-20.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: Carstyling.hu VIP parkoló használata
Külföldi rendezvény
Szervező
www.airportracing.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Kaposvár, Kaposújlak,
Dátum
2006.08.12 - 2006.08.13
Kezdés
9
Kontakt
Farkas Gábor
Telefon
06 30 392 7078
E-mail
[email protected]
Web
www.airportracing.atw.hu
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!