EVO NEO gyorsulási verseny

Augusztus 9-én, alig egy héttel a Forma 1-es Magyar nagydíj után hagyományos módon egész napos gyorsulástól lesz hangos a Hungaroring, ugyanis ezen a napon rendezik az EVO Neo Gyorsulási Verseny idei 4. fordulójával egybekötött Xtreme Tuning Fest 3-at. Az egész napos autós-motoros gyorsulás a 2008-as Gyorsulási OB idei 4. versenye lesz, melyre bárki, aki kedvet érez a versenyzéshez vagy csak egy kis sebességre és adrenalinra vágyik az nevezhet. Az autósoknál a 7 Street kategóriába bárki ingyenesen nevezhet, míg a 6 profi és a 10 motoros kategóriában licencváltáshoz kötött az indulás joga, melyet akár a helyszínen is ki lehet váltani. Az Országos Gyorsulási Bajnokság idei mezőnye igencsak erős, így látványos futamokban és párosításokban nem lesz hiány. Itt lesznek az ország és Közép Európa legszebb és leggyorsabb gyorsulási autói, dragsterei. A verseny időterve: 10.00 – Kapunyitás 10.00-22.00: Expressz Szimulátor Bajnokság 10.00-22.00: Xtreme Tuning Fest 10.00-tól: DCS Szlalomdrift verseny és Drift bemutatók 10.30-tól: Motoros gyorsulás 13.30-tól: Motoros Döntők 14.00-tól: Autós Gyorsulás 21.00-tól: Autós Döntők 22.00: Autós Díjátadó A Gyorsulási Verseny mellett számos izgalmas és érdekes programmal várja a kilátogatókat a 3. Xtreme Tuning Fest. A Hungaroring alsó depójában folytatódik a DCS Tuning Group nagysikerű szlalom-drift versenye. Az amatőr driftverseny mellett profi Driftbemutatók is láthatóak lesznek, illetve az IMI Team fog gumifüstölő showt tartani. A vadonat új kibővített felső depóban a tuningcsodáké lesz a főszerep. A tuning szépségversenyen magyarország legszebb és legjobb tuning és demóautói mellett számos külföldi tuninverda indul. A díjakat pedig egy szakmai zsűri fogja odaítélni a legszebb autók tulajdonosainak. A tuningautók mellett oldtimer autók és motorok is kiállításra kerülnek. Akinek ez sem lenne elég az próbára teheti dobhártyáit a Fusion hangnyomás versenyen, ahol a leghangosabb hifivel ellátott autók fognak egymással csatázni. A teljesen megújult és ultramodern Forma1-es Boxutcában a megszokott luxusautó kiállítás mellett Pályaautók, versenymotorok, dragsterek és dragbikeok, GT autók, formaautók, versenykamionok és rallyautók kiállítása lesz látható. Szintén a boxutcában lehet majd nevezni a az Expressz szimulátor bajnokságának 3. fordulójára, ahol értékes ajándékok várnak a legjobbakra. A T-Mobile jóvoltából pedig bárki ingyenesen internetezhet a boxutcából erre alkalmas készülékein.
A belépőjegy ára változatlanul 2000 forint/fő, mely kapható a helyszínen, de aki szeretné, az akár már most is megveheti jegyét elővételben az ország bármelyik lottóárusító helyén. A 12 év alatti gyerekek pedig ingyen látogathatják a rendezvényt. Augusztus 9 - EVO Neo Gyorsulási Verseny: Helyszín: HUNGARORING Kapunyitás: 10.00 Belépő: 2000 Ft/Fő (12 év alatt ingyenes) Infotel: 06 - 20 / 9 - 227 - 6676
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
www.gyorsulas.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Hungaroring,
Dátum
2008.08.09
Kezdés
18:00
Telefon
06 20 922 7666
Web
www.gyorsulas.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!