2021 és 2023 után újra LEGO gyári és LEGO MOC egyedi építések kiállítása kerül megrendezésre a MOC Masters lelkes Csapata jóvoltából az ország legnagyobb autós rendezvényén, az UNIX-AMTS 2024-en!

F Pavilon 2. Stand

Hogy mire elég 814 m2? Ha Te is szeretnéd megtudni, hogy mennyi építőjáték fér el több száz négyzetméternyi kiállítói asztalon, gyere és nézd meg a saját szemeddel! Ha pedig már eljöttél, találkozz személyesen kedvenc építőiddel is! 2024-ben összesen 50 építő munkáját láthatod testközelből!

Több mint 1.000 db gyári LEGO és LEGO MOC jármű, közönségtalálkozó, építő verseny a LEGO Masters csapataival, Triál bemutató, sajtófal vörös szönyeggel, élő bejelentkezések, pull-back pálya, vonatos terepasztal, hatalmas LEGO doboz fal és egy életnagyságú Porsche Taycan vár a látogatókra!

Mérd össze a gyorsaságod, kézügyességed és tudásod a LEGO Masters műsorából megismert 4 csapat valamelyikével és nyerj értékes gyári LEGO készleteket!

A LEGO MOC Masters csapata idén is megépíti az AMTS nyereményautóját LEGO kockákból, melyet a standon három napig csodálhatsz meg, még a sorsolás előtti napokon.

Akik biztos kint lesznek: Kockásember, RacingBrick, Fehérvári Donát (csocsóasztal), The G Brix (nyereményautó), Gnat.bricks (animációk), LEGO Masters párosai és még sokan mások...!

Egy dolog biztos: ilyen méretű és jellegű LEGO jármű kiállítás biztosan nem lesz még egy Magyarországon, ha Te is odavagy a népszerű építőjátékért, semmiképpen se hagyd ki!

Várunk sok szeretettel!

MOC Masters, StreetTuning, GameStarter és a többi szervező!